Masteropleidingen

  De Cyber Security Academy The Hague begeleidt de uitvoering van de masteropleidingen Cyber Security [1] en  Cyber Security Engineering [2].

   

  De master Cyber Security (MSc executive level, voertaal Engels) van de Universiteit Leiden  is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). De parttime opleiding heeft een omvang van 60 EC (studieduur 1,5 tot 2 jaar) en is in januari 2015 van start gegaan.

   

  De master Cyber Security Engineering (MSc organisational level, voertaal Nederlands) is ook geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Deze parttime opleiding heeft een omvang van 60 EC (studieduur 1,5 tot 2 jaar) en gaat is in februari 2019 van start gegaan. Meer informatie over deze masteropleiding is te vinden op de website van de HHS.

   

  [1] Deze opleiding is ontwikkeld door Universiteit Leiden, TU Delft en De Haagse Hogeschool en diverse private partners en valt onder de verantwoordelijkheid van de Universiteit Leiden 

  [2] Deze opleiding is ontwikkeld door De Haagse Hogeschool en diverse private partners en valt onder de verantwoordelijkheid van De Haagse Hogeschool 

  • Executive masteropleiding Cyber Security

   Voor wie
   professionals met een relevante WO- of HBO-master en enige jaren werkervaring, die hun kennis over cyber security willen verbreden of verdiepen.
   Data
   februari 2020 (inschrijving open)
   Duur
   parttime, 18 - 24 maanden;
   Kosten
   EUR 26.650 (voor het hele programma, prijs start februari 2020)
   Meer
   info>
  • Masteropleiding Cyber Security Engineering

   Voor wie
   Professionals met een afgeronde bacheloropleiding in het hoger beroepsonderwijs of het wetenschappelijk onderwijs in (Technische) Informatica (Computer Science), ICT, Cyber Security, of vergelijkbaar profiel met minimaal 2 jaar relevante werkervaring, die hun kennis over de technische aspecten van cybersecurity willen verbreden of verdiepen.
   Data
   februari 2020
   Duur
   parttime, 24 maanden;
   Kosten
   EUR 25.200 (prijspeil februari 2020)
   Meer
   info>