Masteropleidingen

De Cyber Security Academy The Hague begeleidt de uitvoering van de wetenschappelijke executive masteropleiding Cyber Security [1] en de professionele master Cyber Security Engineering [2].

 

De executive master (MSc) is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). De parttime opleiding heeft een omvang van 60 EC (studieduur 1,5 tot 2 jaar) en is in januari 2015 van start gegaan.

 

De professionele master (MSc) is ook geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Deze parttime opleiding heeft een omvang van 60 EC (studieduur 1,5 tot 2 jaar) en gaat naar verwachting in september 2018 van start. Meer informatie over deze masteropleiding volgt binnenkort.

 

[1] Deze opleiding is ontwikkeld door Universiteit Leiden, TU Delft en De Haagse Hogeschool en diverse private partners en valt onder de verantwoordelijkheid van de Universiteit Leiden

[2] Deze opleiding is ontwikkeld door De Haagse Hogeschool en diverse private partners en valt onder de verantwoordelijkheid van De Haagse Hogeschool

 • Executive masteropleiding Cyber Security

  Voor wie
  professionals met een relevante WO- of HBO-master en enige jaren werkervaring, die hun kennis over cyber security willen verbreden of verdiepen.
  Data
  februari 2019 (inschrijving open)
  Duur
  parttime, 18 - 24 maanden;
  Kosten
  EUR 24.000 (voor het hele programma, prijs start februari 2018)
  Meer
  info>