De Cyber Security Academy The Hague ontwikkelt en organiseert diverse leertrajecten op het brede terrein van cyber security. Wij doen dit samen met wetenschappers uit uiteenlopende disciplines die afkomstig zijn van de participerende hogeronderwijsinstellingen. Daarnaast werken we samen met cyberexperts uit de veiligheidssector.

 

Het huidig aanbod bestaat uit twee geaccrediteerde masteropleidingen, Cyber Security (MSc executive level, voertaal Engels) en Cyber Security Engineering (MSc organisational level, voertaal Nederlands) in deeltijd. Ook is er een online cursus: Cyber Security for Executives: Taking the Lead! 

 

CSA organiseert diverse kortlopende programma's: leergangen, workshops, trainingen en master classes. In overleg kunnen we programma's op maat verzorgen binnen uw organisatie of bedrijf. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

 

Masteropleidingen

Masteropleidingen

De Cyber Security Academy The Hague begeleidt de uitvoering van de masteropleidingen Cyber Security en  Cyber Security Engineering.

Meer>

Maatwerktrajecten

Maatwerktrajecten

Heeft u als bedrijf of organisatie interesse in een maatwerktraject voor een specifieke groep professionals op het gebied van Cyber Security? Neemt u contact op voor de mogelijkheden.

Meer>