De Cyber Security Academy The Hague ontwikkelt en organiseert diverse leertrajecten op het brede terrein van cyber security. Wij doen dit samen met wetenschappers uit uiteenlopende disciplines die afkomstig zijn van de participerende hogeronderwijsinstellingen. Daarnaast werken we samen met cyberexperts uit de veiligheidssector.

 

Heeft u als hoger opgeleide professional enige jaren ervaring in een private of publieke organisatie? Bent u betrokken bij de organisatie en aanpak van vraagstukken op het terrein van cyber security en heeft u belangstelling voor een integrale, multidisciplinaire aanpak? Dan is het aanbod van de CSA iets voor u.

 

Naast twee geaccrediteerde masteropleidingen, Cyber Security (MSc executive level, voertaal Engels) en Cyber Security Engineering (MSc organisational level, voertaal Nederlands) in deeltijd, organiseert de CSA diverse kortlopende programma's: leergangen, workshops, trainingen en master classes. In overleg kunnen we programma's op maat verzorgen binnen uw organisatie of bedrijf.

 

Masteropleidingen

Masteropleidingen

De Cyber Security Academy The Hague begeleidt de uitvoering en de ontwikkeling van de executive masteropleiding cyber security en de professionele masteropleiding Cyber Security Engineering.

Meer>

Open programma's

Open programma's

De Cyber Security Academy The Hague biedt voor hoger opgeleide professionals met affiniteit of ervaring met cyber security vraagstukken diverse workshops, korte leergangen en trainingen.

Meer>

Maatwerktrajecten

Maatwerktrajecten

Heeft u als bedrijf of organisatie interesse in een maatwerktraject voor een specifieke groep professionals op het gebied van Cyber Security? Neemt u contact op voor de mogelijkheden.

Meer>